Monday, October 14, 2019

Hilangkan Bau Hapak


Apa nak buat bila rumah berbau hapak? Ada macam-macam bau yang meloyakan. Ada bau sampah yang lupa nak buang kat dapur dan dah membuak baunya ke segenap ruang rumah. Di dapur ada bau sisa-sisa makanan...dan berbagai jenis bau lagi di dalam kereta, di pejabat, di bilik tidur... Haaa..apalagi...Spray cepat-cepat dengan penyegar udara Green Meadows ni. Bau tak sedap kejap je hilang! Air freshener Green Meadows akan menyegarkan bau rumah kediaman kita.

Penyegar udara Green Meadows mengandungi Neutralodor, penyahbau unik yang berkesan meneutralkan dan menghapuskan bau, dan menyegarkan udara dengan hanya satu semburan.

Harga runcit:

RM 27.40

Friday, October 11, 2019

Gunakan Minda Separa Sedar Untuk Capai Impian


Minda separa sedar adalah minda kreatif dan merupakan tempat di mana terletaknya emosi. Minda separa sedar bertugas mengawal segala aktiviti organ dan tisu badan secara semula jadi tanpa kita sedari ataupun merasainya. Walaupun kita sedang tidur, minda separa sedar tetap mengawal aktiviti organ, tisu badan dan tahap mimpi.

Minda separa sedarlah yang mencetuskan idea-idea baru dan dapat menyembuh serta menghalang penyakit. Menurut kajian yang dijalankan di negara-negara maju, mereka yang berjaya di dalam kehidupan adalah golongan yang mahir menggunakan keupayaan minda bawah sedar (subconscious mind).

Jadi gunakanlah minda separa sedar anda untuk mencapai segala yang anda impikan dalam hidup. Ingin bebas dari hutang, berjaya dalam kerjaya, punya pendapatan berkali-kali ganda dari gaji sekarang, berjaya dalam perniagaan MLM, dapat melancong bersama keluarga ke luar negara setiap tahun ... semuanya anda boleh programkan ke minda separa sedar anda.

Ada banyak buku di pasaran yang menceritakan rahsia kehebatan minda separa sedar atau subconscious mind. Antara yang dibahaskan adalah beberapa teknik menguasai minda seperti teknik percakapan diri atau self talk, teknik meditasi, teknik telepati dan teknik magnetisme.

Tuesday, September 24, 2019

TIPS AWET MUDA (PETUA AGAR RAMBUT DAN MISAI TIDAK KELUAR UBAN)


Ada seorang kenalan di media sosial memberi petua awet muda ini.

Bahan-bahan yang diperlukan adalah seperti berikut.
1. 10 lembar daun Durian Belanda
2. 5 cm Halia
3. 50 ml Apple Juice
4. 1 sendok teh Madu asli
5. 2 sendok makan air Limau Nipis

Cara membuatnya pula:
Rebus daun durian belanda dengan 2 gelas air sampai mendidih. 
Kemudian ditambahkan halia, jus epal, madu dan limau nipis.
Sejukkan dan boleh diminum.

PENTING. Cara minumnya:
Diminum semasa masih di sekolah tadika lagi... Kalau sekarang, dah *lambat*...huhu 

Sunday, September 22, 2019

Peranan Suplemen Natural B Complex


✅ Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.

✅ Mengelakkan penyakit beri-beri.

✅ Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.

✅ Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.

✅ Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.

✅ Mencegah stress.

✅ Menguatkan antibodi tubuh.

✅ Amat penting untuk aktiviti sel genetik.

✅ Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.

✅ Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.

✅ Mencegah anemia.

HARGA Runcit:
250 tabs RM105.90

Thursday, September 19, 2019

9 dari 10


Membaca buah tangan Irfan Khairi ke-8 ini membuatkan emosi berbaur;
teruja mengetahui permulaan persahabatan IK dan Azizi Ali,
sayu bila mengenang pemergian mentor IK dalam usia 35 tahun,
kagum dengan semangat kental IK yang terus bertahan walau cuma ada 3 pelanggan tahun pertama.
Ada juga kisah lucu IK ke airport Dubai menaiki van penghantar bunga :)

Apa itu teknik POMODORO?
Bagaimana merubah diri yang introvert?
Bagaimana mulakan perniagaan tanpa ilmu, tanpa modal, tanpa iklan di billboard, TV, radio?
Beza pemasaran TREND vs EVERGREEN?
Fahamkan konsep bootsrap untuk bisnes, strategi association, cara networking yang betul.

Semuanya dan banyak lagi persoalan bakal terjawab bila anda membacanya. 
ebook ini memang "a MUST READ"!

Oh ya, program affiliate juga disediakan untuk yang berminat.

Klik http://bit.ly/ebook-9dari10

Dari SOLOpreneur ke ENTREPRENEUR menjadi GLOBALpreneur.


Salam sejahtera sahabat-sahabat sekalian,

Membaca buah tangan Irfan Khairi ke-8 ini membuatkan emosi berbaur;
teruja mengetahui permulaan persahabatan IK dan Azizi Ali,
sayu bila mengenang pemergian mentor IK dalam usia 35 tahun,
kagum dengan semangat kental IK yang terus bertahan walau cuma ada 3 pelanggan tahun pertama.

Apa itu teknik POMODORO?
Bagaimana merubah diri yang introvert?
Bagaimana mulakan perniagaan tanpa ilmu, tanpa modal?
Fahamkan konsep bootsrap untuk bisnes.

Semuanya dan banyak lagi persoalan bakal terjawab bila anda membacanya. 
ebook ini memang "a MUST READ"!

Oh ya, program affiliate juga disediakan untuk yang berminat.

Klik http://bit.ly/ebook-9dari10